Ushqim i mirë dhe i shijshëm Shijoni Diferencën Prej 2002 ambientin e njohur të Përjetoni mjedisin madhështor Margo Garden

Margo

Garden

flower-decor

Margo Garden Bar është destinacioni më i ri i relaksimit nën drunjë në sheshin Nëna Tereza, e që ofron ushqim, koktejë dhe mikpritje të madhe për çdo mysafir.

Galeria
img
img

Elagant

Dhe Komod

flower-decor

Ushqimi dhe dekori janë të bëra në një mënyrë te vecantë, unike dhe me shumë dashuri. Relaksohuni nga pamja komode e përsosur për mbrëmjet e verës.

Menyja Jonë

Mbi 50 lloje të ushqimeve

Për komoditetin tuaj

Gjëra mahnitëse

flower-decor-2

Ushqime me cilësi të lartë

Meny të begatë

Ushqime të freskëta

Staf me përvojë

Pamje mbreslënëse

Porosi të shpejta

Shijojeni me familjen dhe miqtë

Duke zgjedhur përbërësit më cilësorë, tek ne ushqimet kan një shije krejtësisht tjeter!

Keni nevojë për një përmirësim të cilësisë dhe shijes?

Regjistrohu me Newsletter