Margo Garden

Na Kontaktoni

flower-decor-2

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje, paqartësi ose dyshim, në numrat tanë të telefonit ose në formë tonë të kontaktit.

Lokacioni
Bulevardi Nënë Tereza,

12/9 10000 Pristina, Kosovo

Na Telefononi
049 686 664
Na Shkruani
Email : info@margo-garden.com
Opening Hours
Mon – Sun 7:30 am to

12 am

Pyetje dhe mbështetje

Forma e Kontaktit